avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de urmas - avocati
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de urmas - avocati

Buna ziua ,sincer nu prea stiu cum sa incep dar cred ca este mai bine sa intru direct in subiect.Am o nepotica de 12 ani care a ramas orfana de tata.Tatal ei a fost avocat in baroul bucuresti si are cam 23 de ani de vechime .In ultimii 4 ani erea liber profesionist avea un cabinet .Intrebarea mea este in ce suma s-ar putea incadra pensia copilului dupa tatal lui si daca sotia are dreptul la pensie de urmas dupa sot si in ce suma s-ar incadra si aceasta in cazul in care sotia (cumnata mea) nu lucreaza nicaieri.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 08:36, 18 Aprilie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul ce a iesit de sub tutela la implinirea varstei de 18 ani mai are dreptul la pensie de urmas? Munteanu Ana Maria Munteanu Ana Maria Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca un copil, orfan de ambii parinti, care s-a aflat sub tutela bunicilor materni pana la implinirea varstei de 18 ani si ... (vezi toată discuția)
Accident de munca sau nu? OMaria OMaria Buna ziua, Va rog sa ne ajutati sa intelegem si noi oamenii de rand, cand este accident de munca si cand nu este ! In cazul nostru, decedatul avea ordin ... (vezi toată discuția)
Copil orfan de tata ionica3727 ionica3727 Buna seara, imi cer scuze pentru eventualul deranj dar am nevoie de ajutorul d-voastra intr-o situatie mai delicata. Acum 2 ani, cu o saptamana inainte de a ... (vezi toată discuția)