OMaria a scris:
Buna ziua,
Va rog sa ne ajutati sa intelegem si noi oamenii de rand, cand este accident de munca si cand nu este !
In cazul nostru, decedatul avea ordin de serviciu si pleca in misiune ordonata.
Deplasarea s-a facut cu o masina civila, cu toate ca la o misiune ordonata trebuia sa se puna la dispozitie o masina de serviciu nu s-a pus, motivul... nu erau fonduri.
Au ramas orfani de tata doi copii foarte mici, unu de sapte saptamani si unu de doi ani. Mama nu avea serviciu si primesc toti trei urmasi o pensie de 550 ron.
Bataie de joc , spun eu...
Oare cel care a incadrat cazul ca nu a fost accident de munca...de ce nu se gandeste la acesti copilasi ? Oare el nu are copii? El nu se plimba cu masina ?
Va rog mult de tot sa ne ajutati ! Cu respect !
Am pus si eu o intrebare si astept ca cineva sa imi raspunda. Intre timp am recitit mesajul si vad ca am scris foarte pe scurt si nu este suficient ca cititorul sa poata intelege despre ce este vorba...dar ma napadesc lacrimile de fiecare data cand imi amintesc de tragicul accident in care au decedat fratele meu cu baiat cu tot., adica nepotul meu care era militar si era in misiune . Aveau ordin de serviciu si erau mai multi colegi care trebuiau sa ajunga la Bucuresti si din cauza ca nu li sa pus masina la dispozitie a trebuit sa plece cu masina civila.
Nu inteleg cum de acest accident nu s-a incadrat in accident de munca daca aveau ordin de serviciu si misiunea era ordonata cu doar cateva ore inainte de plecare?
Va rog sa ma ajutati, mai sunt doua luni si trec cei doi ani si vaduva si orfanii nu mai pot face nimic.
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/con...
Follow us: Avocatnetro on Facebook