avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplata pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplata pensie alimentara

buna ziua . pe data de 22.06.2009 am introdus cererea la judecatorie pt incredintare minor ,sentinta castigata (irevocabila)la data 28.01.2010,din care reiese ca parata este obligata la plata pensiei alimentare in valoare de 84 lei de la data introducerii cererei.Problema este ca aceasta a platit pe 24.02.2010 (pe lunile 07,08,09,10.2009)ramanand neplatite 11,12.2009 inclusiv 01,02,03.2010 in total 5 luni.va rog sa ma indrumati cu un sfat daca se poate.multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 10:21, 14 Aprilie 2010
Puteti depune o plangere la politie pentru abandon de familie.
Plangere penala privind savarsirea de catre fostul sot a infractiunii de abandon de familie, fapta prevazuta si pedepsita de art 305 cod penal.
plangere penala la politie
pana sa-i faceti plangere, mai bine vb cu dansa, poate nu are deocamdata bani, avand in vedere ca are de platit de la introducerea cererii si poate pt dansa suma e cam mare. daca s-a stabilit asa o pensie mica, probabil si venitul e pe masura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare de 1 an si jumatate adrian68 adrian68 am divortat am o sentinta definitiva si irevocabila prin care se cere mamei sa plateasca o pensie alimentara.din pacate nu am primit de 1 an si jumatate.am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara buiavasi buiavasi buna ziua! as dori sa imi dati si mie un model de sesizare penala pt neplata pensiei alimentare si sa imi spuneti unde trebuie depusa multumesc! (vezi toată discuția)
Proces pensie alimentara danaru danaru Va rog sa-mi spuneti, ptr recuperarea pensiei alimentare, e imperios necesar un avocat? sau e suficient sa depun eu singura acea cerere catre ... (vezi toată discuția)