avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... trecere minor pe numele meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

trecere minor pe numele meu

Buna ziua

va rog sa ma ajutati cu un raspuns...traiesc in concubinaj si prietena mea are un baietel de trei ani pe care as dori sa-l trec pe numele meu, pe certificatul sau de nastere fiind la momentul acesta o linie la tatal. Avand in vedere ca nu santem casatoriti cum se poate face acest lucru din punct de vedere juridic?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:19, 14 Aprilie 2010
O discutie pe aceeasi tema:
www.avocatnet.ro/content/for...
Succes!
declaratie notariala prin care recunoasteti faptul ca minorul este copilul dvs. /recunoastere voluntara la primarie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu cdd cdd am un copil de 4 ani cu fosta prietena pe care nu l am recunoscut la nastere. Am locuit impreuna timp de 4 ani ca si o familie. Specific faptul ca singurul ... (vezi toată discuția)
Vreau sai fac acte copilului meu!! catalin1983 catalin1983 buna ziua va rog frumos sa ma ajutati de ceva timp traiesc (fara a fi cununati legal) cu o cetateanca din republica moldova avem un copil inpreuna copilul a ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternatii bubu_amc bubu_amc Buna ziua. Am nevoie de sfatul dumneavoastra!! De 5 ani am o relatie cu un barbat casatorit din care a rezultat un copil, la nastere nu am vrut sa il trec in ... (vezi toată discuția)