Am dorit zilele trecute sa merg intr-un bar/club. Cand am ajuns la intrare si dau sa intru, ma opreste un bodyguard si imi spune ca nu poate sa ma lase sa intru deoarece am sapca pe cap. Barul asta e un bar obisnuit, cu mese de biliard... etc. Cica este o regula impusa de patroni care doresc sa-si selecteze clientii pentru ca au investit foarte mult in reamenajare etc.
Eu am ramas blocat cand am auzit asta. Mi se pare un caz clar de discriminare. As dori sa stiu daca exista vreo lege care reglementeaza discriminarea pe baza de imbracamintea purtata. Sa nu intelegeti gresit, nu sunt nu stiu ce baietas de cartier etc. Consider sapca ca fiind un accesoriu de imbracaminte care poate fi purtat in functie de tinuta aleasa. Mai ales intr-un club de genul acesta, nu mi se pare o tinuta neadecvata. In plus, prietena mea purta sapca, dar pe ea au lasat-o sa intre... pe motiv ca ea e domnisoara si pot sa faca o exceptie.
Care sunt sansele de castig in cazul itentarii unui proces de discriminare in acest caz. Cum se stabilesc daunele cerute in asemenea cazuri?
Multumesc avlivl de sustinere.
Aici nu e vorba de principii pentru care sa trebuiasa sa lupti pana la ultima suflare :). Sunt situatii in care stii ca ai dreptate dar ca ar fi foarte dificil sa indrepti situatie. Faptul ca in unele dintre aceste momente cedezi si nu vrei sa continui, nu inseamna ca iti abandonezi principiile.
Dar in momentul in care chiar poti schimba ceva si nu o faci, aici intervine abandonul de care spui tu.
Eu practic am simtit ca pot sa fac ceva, ce nu presupune nici mare bataie de cap. O reclamatie online la ANPC. Daca pentru a dovedi ca am dreptate ar fi trebuit sa fac urmez mai stiu eu ce proceduri complicate, timp etc, as fi lasat-o balta. De asemenea, prin acest topic sper ca mesajul meu a ajuns si la altii care ar putea sa traga niste concluzii.
Asa cum didi a ajuns aici cautand pe google despre interzicerea accesului intr-o locatie, poate si altii vor intra si vor intelege ca este o diferenta intre "a lasa sa intre pe cine vrei tu" si "a lasa sa intre pe cei care prin comportamentul lor pericliteaza siguranta sau buna dispozitie a celorlalti clienti".