avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... o problema cu o societate de telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

o problema cu o societate de telefonie mobila

Buna ziua, in urma cu aproximativ 6-7 ani am facut un abonament la firma de telefonie xxxx.Dupa un an, am incetat sa platesc acest abonament.Nici macar nu mai stiu ce suma aveam de plata pentru ca a trecut mult timp. Mentionez ca nu am primit notificari de la ei decat o perioada de maxim cateva luni, apoi nimic. In urma cu 4 ani eu mi-am schimbat domiciliul, in acelasi oras. Am si uitat de ei pana astazi, cand am primit o notificare de la o societate de recuperari credite si un cabinet de avocatura cum ca am o restanta de plata de vreo 350 ron.Trecand peste intrebarea cum mi-au gasit noua adresa sa-mi trimita aceasta notificare, termenul de prescriptie nu este de 3 ani??? Pentru ca in cazul meu au trecut minim 5. Mentionez ca nu eu personal am primit plicul, ci un vecin care nu mai stie sa-mi spuna daca acest plic a sosit recomandat sau nu. Intrebarea mea este, daca au trecut acesti 5 ani in care eu nu am primit nimic de la ei pana acum, imi mai pot face ceva?? Eu nu am de gand sa le raspund, pentru ca stiu ca din acel moment prescriptia se intrerupe, dar o sa o rog pe mama mea sa le trimita o scrisoare in care sa le spuna sa ne lase in pace. Problema nu este neaparat suma de bani, desi in perioada aceasta e destul de dificil, dar eu ma gandesc ca ei ma someaza sa platesc aceasta suma ca mai apoi sa vina cu alte cereri mult mai mari, tinand cont ca au trecut totusi vreo 5-6 ani si mai au si penalizari. Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2010
rodica_meltei, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 16:09, 14 Aprilie 2010
nu-i luati in seama, datoria e prescrisa.nu are sens sa le trimiteti scrisoare, ca or sa inceapa sa va streseze cu telefoane, scrisori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare prealabila inceperii executarii silite dupa 8 ani marysa_2u marysa_2u am facut un credit in 2004,am platit pana in 2005 ....dupa multe scrisori si amenintari de la o KSI azi am primit notificarea de la ei cu timbru fiscal de ... (vezi toată discuția)
Factura orange MaximB MaximB As dori de se poate un sfat in legatura cu ce trebuie sa faca o persoana simpla cand contractul a fost incheiat prin 2003-2004 (aceeasi problema la moda - un ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante; furnizor telefonie mobila papickads papickads in urma cu 2 zile am primit o scrisoare de la [ editat] LTD,cum ca a preluat creeantele de la [editat], iar eu le sunt dator cu suma de 585lei , aceasta ... (vezi toată discuția)