avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

as avea nevoie de niste raspunsuri va rogt frumos.daca o sa mi se intocmeasca dosar penal ce am de tras de pe urma acestuia?ma mai pot angaja in invatamant?va afla cineva de el?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:27, 16 Aprilie 2010
ca fiica de profesor va zic ca intr-adevar, nu puteti profesa in invatzamant cu cazierul patat. poate dura ani intregi pana sa obtineti reabilitarea.
Daca va fi amenda administrativa,conf.art.18/1 c/pen,este discutabila intrarea dvs.in invatamant,dar cred eu,fata de situatia dvs,pentru care imi pare ,in mod sincer rau,ca va fi cel putin o problema de constinta
sa inteleg ca daca va fi amneda administrativa nu se va scrie in cazier si voi putea profesa nu?
Daca dvs.,dupa ce ati facut,credeti ca puteti educa copiii sa nu fure,de exemplu,probabil ca da.
Avokitten a scris:

ca fiica de profesor va zic ca intr-adevar, nu puteti profesa in invatzamant cu cazierul patat. poate dura ani intregi pana sa obtineti reabilitarea.


La noi orice e posibil. Sunt curios ce se va intampla la Timisoara

Alte discuții în legătură

Numere rosii expirate = condamnare ? KoStY125 KoStY125 Buna dimineata . Am circulat cu numere rosii expirate de 2 zile in data de 08 august 2009 , am fost audiat de politie care a trimis refereat cu SUP care a ... (vezi toată discuția)
Am cazier? south_ultras south_ultras salut.in 2006 am furat un telefon si am fost prins de politie.am primit o amenda penala pe care am platit-o si acum vreau s stiu dak acceasta fata a mea ma va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua numele meu este anastasia am 16 ani iar ieri am fost ... Anastasia Ghedeon Anastasia Ghedeon Buna ziua numele meu este Anastasia am 16 ani iar ieri am fost prinsa ca am furat o sapca in valoare de 70 lei doream sa fie doar in stil de gluma doar sa ies ... (vezi toată discuția)