Buna dimineata . Am circulat cu numere rosii expirate de 2 zile in data de 08 august 2009 , am fost audiat de politie care a trimis refereat cu SUP care a ajuns la parchet care a ajuns la parchet in data de 10-11-2009. De atunci dosarul este la parchet fara sa primesc nici un raspuns. Intrebarile mele sunt
1. Se poate anula permisul de conducere tinand cont ca nu am nici o abatere , nu am avut nici un fel de amneda in trecut.
2.Ce pot face pentru a urgenta solutionare in cazul meu.
3.Se tine cont de faptul ca eram incepator , sau daca primesc amenda penala aceasta apare in cazier si mie se anuleaza permisul ?
Imi pare sincer rau pentru ceea ce am facut si sper ca se va termina cu bine pentru ca un cazier patat la 20 de ani ar fi ...#-o#-o#-o Va doresc o zi buna !
nu va exonereaza de raspundere faptul ca erati incepator si nici nu puteti obtine urgentarea solutionarii dosarului.
facetii si dvs o cere catre parchet sa vi se comunice in ca faza este, ce hotarare s-a luat(ce rezolutie).
Daca s-a propus SUP de politie, mai bine asteptati confirmarea solutiei de catre procuror.
La intrebarile dvs. 1. Se poate anula permisul de conducere tinand cont ca nu am nici o abatere , nu am avut nici un fel de amneda in trecut.NU deorece veti fi scos de sub UP. 2.Ce pot face pentru a urgenta solutionare in cazul meu.Asteptati raspunsul de confirmare a solutiei de SUP. 3.Se tine cont de faptul ca eram incepator , sau daca primesc amenda penala aceasta apare in cazier si mie se anuleaza permisul ?Nu veti primi nici o amenda penala.
Succes!
Nu ma astept sa fiu "iertat" din cauza ca sunt incepator ci din contra , credeam ca asta se considera circumstanta agravanta . Va multumesc pentru raspunsuri , m'au mai linistit fiindca de 7 luni de cand s'a intamplat toata treaba asta sunt intr'un stres continuu.