avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere rosii expirate = condamnare ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere rosii expirate = condamnare ?

Buna dimineata . Am circulat cu numere rosii expirate de 2 zile in data de 08 august 2009 , am fost audiat de politie care a trimis refereat cu SUP care a ajuns la parchet care a ajuns la parchet in data de 10-11-2009. De atunci dosarul este la parchet fara sa primesc nici un raspuns. Intrebarile mele sunt
1. Se poate anula permisul de conducere tinand cont ca nu am nici o abatere , nu am avut nici un fel de amneda in trecut.
2.Ce pot face pentru a urgenta solutionare in cazul meu.
3.Se tine cont de faptul ca eram incepator , sau daca primesc amenda penala aceasta apare in cazier si mie se anuleaza permisul ?
Imi pare sincer rau pentru ceea ce am facut si sper ca se va termina cu bine pentru ca un cazier patat la 20 de ani ar fi ...#-o#-o#-o Va doresc o zi buna !
Cel mai recent răspuns: KoStY125 , utilizator 15:03, 9 Februarie 2010
nu va exonereaza de raspundere faptul ca erati incepator si nici nu puteti obtine urgentarea solutionarii dosarului.
facetii si dvs o cere catre parchet sa vi se comunice in ca faza este, ce hotarare s-a luat(ce rezolutie).
Daca s-a propus SUP de politie, mai bine asteptati confirmarea solutiei de catre procuror.
La intrebarile dvs.
1. Se poate anula permisul de conducere tinand cont ca nu am nici o abatere , nu am avut nici un fel de amneda in trecut. NU deorece veti fi scos de sub UP.
2.Ce pot face pentru a urgenta solutionare in cazul meu. Asteptati raspunsul de confirmare a solutiei de SUP.
3.Se tine cont de faptul ca eram incepator , sau daca primesc amenda penala aceasta apare in cazier si mie se anuleaza permisul ? Nu veti primi nici o amenda penala.
Succes!
Nu ma astept sa fiu "iertat" din cauza ca sunt incepator ci din contra , credeam ca asta se considera circumstanta agravanta . Va multumesc pentru raspunsuri , m'au mai linistit fiindca de 7 luni de cand s'a intamplat toata treaba asta sunt intr'un stres continuu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mi'a fost suspendat permisul pe o perioada totala ... abamu abamu Buna ziua, mi\'a fost suspendat permisul pe o perioada totala de 150 zile pentru ca am depus contestatie la un proces verbal pentru viteza, am pierdut, mi\'a ... (vezi toată discuția)
Termen de solutionare la parchet Ionatan Ionatan Am un dosar penal ce dateaza din decembrie 2008 deoarece am condus cu permisul suspendat. In luna aprilie a.c. la politie mi-au zis ca dosarul meu este trimis ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate guliotu guliotu in dec 2008 am fost oprit de un echipaj al politie rutiere pentru depasirea limitei legale de viteza dar aveam si numerele provizorii expirate cu o zi in ... (vezi toată discuția)