avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... e adevarat??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

e adevarat??

conventia civila constituie vechime in munca??eu stiam ca daca se intocmeste conventie se suspenda dreptul la somaj...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 15 Aprilie 2010
conventia nu constituie vechime in munca.
dreptul la somaj se suspenda in conditiile existentei unui venit salarial mai mare decat indemnizatia de somaj.
Munca prestată în temeiul unui contract individual de muncă îi conferă salariatului vechime în muncă. Prin urmare, activitatea desfasurata in baza unei conventii civile de prestari servici nu constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convenþia civilã ºi vechimea în muncã Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu În condiţiile acuale multe firme angajează doar cu convenţie civilă.Este perioada de lucru cu convenţie civilă vechime în muncă? (vezi toată discuția)
Contract civil de munca ContSters277082 ContSters277082 Buna ziua, as dori sa stiu daca pot cotiza din mana la somaj, in prezent am un contract civil de munca cu 16% plati pt asigurare medicala si vechime. Daca da, ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic avanu avanu Vreau sa stiu daca pe perioada in care sunt in somaj tehnic se adauga vechimea in cartea de munca? (vezi toată discuția)