avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata facturii telefonice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata facturii telefonice

Buna seara! pe scurt: acum 2 ani nu mi-am platit factura de telefon mobil,pt ca mama mea o platea, deoarece eu eram studenta, nu aveam venit, iar ea a decis ca ca nu mi-o mai plateste (aprox.250lei). De atunci tot imi vin acasa facturi care au ajuns la 1300 lei.Plus ca acum mi se trimit somatii de la o societate de recuperari, ca voi fi data in judecata! Probabil ca am fost data deja. Ce mi se poate intampla?Nu am nimic pe numele meu, de fapt conduc o masina inscrisa in Bulgaria, cu drept de folosinta. Eu pana anu asta nu am lucrat nu am avut nici un venit, iar acum lucrez cu jumatate de norma si castig salariul minim! Mama mea ma tot bate la cap ca ii vin adrese acasa! Si daca as vrea sa platesc nu am cu ce, deoarece nu mai stau acasa, sunt in alta localitate! Daca ar fi sa pot le-as plati factura, efectiv cat am consumat! De ce sa platesc pt ceva nu m-am folosit? De atunci nici nu m-am mai folosit de nr!Mai bine as da bani la avocat decat sa le dau astora care de la 250 de lei cat am consumat eu or ajuns la 1300 lei si mai bine!!! Vreau un sfat, va rog frumos! Ce pot face si cum pot evita plata unor bani pe care nu ii detin? Ce mi-ar putea face?Dosar penal?sau? multumesc anticipat
va pot chema in instanta pentru neindeplinirea clauzelor contractuale si daca suma creste, probabil dupa proces vor incerca si o executare, deoarece, cel putin teoretic (in baza semnarii acelui contract) vor avea dreptate...Oricum, pentru 1300 probabil nu va cheama in judecata, dar ar fi bine sa consultati un avocat (pe direct) si sa va indrume bazat pe detaliile problemei.
va dorim succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune contract servicii telefonie mobila Gabriel.neagu Gabriel.neagu am si eu o intrebare: in 2007 am facut un contract la Cosmote, in care ar fi trebuit sa am 600 de minute nationale. Dupa ce am terminat toate actele am ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de citatie. alexcasi alexcasi Buna ziua, Acum 3 ani (August 2015), am facut un abonament nou la Orange. Dupa cateva luni, m am trezit cu o factura umflata cu aproximativ 250 de euro. ... (vezi toată discuția)
Abuz societate leasing woodart woodart Buna ziua, Am urmatoarea problema, si sper sa ma ajutati, asa cum s-a intimplat de fiecare data ( fie direct fie indirect ) Am un contract de ... (vezi toată discuția)