avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce se mai pot sa fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce se mai pot sa fac?

Bunicul meu a decedat in urma cu aproximativ 5 ani. S-a facut succesiunea dupa partea lui tatalui meu revenindu-i 3/8, unchiului meu 3/8 iar bunicii mele revenindu-i 2/8. Dat fiind faptul ca tatal meu este bolnav fiind paralizat , unchiul meu a tot inebunit-o pe bunica sa treaca totul pe el, bagandu-i in cap ca tatal meu nu are cum sa o intretina pentru ca este bolnav. Bunica mea a facut contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager cu unchiul meu , noi nestiind nimic pana dupa ce au trecut mai multe luni de la incheierea contractului la notar. Intre timp si unchiul meu a decedat iar verii mei fiind plecati unul in alt oras iar celalalt in alta tara impreuna cu matusa mea veneau doar o data la 3 luni sa vada ce face batrana, deci nu pot sa spun ca au avut grija de ea , noi mergand la ea aproape saptamanal. De aproximativ o luna jumate a murit si bunica. Acum se mai poate face ceva referitor la avere avand in vedere faptul ca vecinii pot fi martori ca bunica se plangea ca ii pare rau ca a trecut toata averea numai pe un copil, si daca da de unde sa incepem?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 23:46, 14 Aprilie 2010
in primul rand duceti-va cu acel contract incheiat de bunica cu unchiul la un avocat si consultati-l contra cost cu privire la problema..numai cine vede contractul isi poate da seama ce se mai poate face.. daca e contract de intretinere poate fi anulat de bunica in instanta pentru neindeplinirea obligatiei..mai sunt si alte variante de actiune dar momentan speculam fara a vedea actele
Eu cred ca nu veti rezolva nimic.:(
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Eu cred ca nu veti rezolva nimic.:(

si domnul avocat e posibil sa aibe dreptate..depinde de acte, v-am zis..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare dan755 dan755 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu urmatoare problema. Bunica mea a facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager, sau pur si simplu contract de ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca contractul de vanzare cumparare? dan755 dan755 Buna Ziua. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi dar mai intai vreau sa va povestesc cum stau lucrurile. Acum 5 ani bunicul meu a decedat, iar dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere Sandra Alexandra Sandra Alexandra Buna ziua !Va rog ajutatii . Bunica mea a decedat in 2002 ,bunicul meu fiind paralizat de partea dreapta a ramas in grija parintilor mei timp de 4 ani dupa ... (vezi toată discuția)