avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat stagiar
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat stagiar

Vreau sa introduc o actiune pentru inmatricularea unui autoturism in Romania fara plata taxei de poluare. Competenta este a tribunalului. Problema este ca sunt avocat stagiar si, dupa cum stiti, nu pot pune concluzii orale la instantele de ordin superior judecatoriilor. :(
Totusi, as putea sa il rog pe maestrul meu, avocat definitiv, sa introduca actiunea pe numele sau, urmand sa il substitui in instanta, si sa depun numai note scrise. As putea face asta din punct de vedere legal? Stie cineva daca acest dosar se poate judeca in lipsa? multumesc.

Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
Avocat si mediator, Avocat
Cel mai recent răspuns: Avocat si mediator , Avocat 13:08, 15 Aprilie 2010
orice actiune civila unde nu e necesara administrarea probei cu interogatoriu si probei testimoniale poate fi judecata in lipsa prin administrarea dovezilor scrise..parerea mea e ca desi nu aveti dreptul sa puneti concluzii, aveti dreptul sa administrati probatoriu si sa expediati concluziile in fata tribunalului, sub forma unor note scrise
mc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Aprilie 2010
Avocat si mediator, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar Simonamr Simonamr Un avocat stagiar are dreptul de-a lua in raspundere cazuri care se prezinta la Curtea de Apel? (vezi toată discuția)
Va putea fi delegat în instanță ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! La data de 14.10.2019 va fi primul termen de judecată la un proces în care este vorba despre o Contestație a unui ofertant nemulțumit ... (vezi toată discuția)