avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Termin anul acesta liceul, beneficiez de somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:47, 15 Aprilie 2010
1. In termen de maxim 60 de zile de la terminarea liceului va inscrieti la Agentia de Somaj din localitatea sau judetul de domicilui.
2. Daca in aceste 60 de zile nu reusiti sa va angajati undeva veti primi indemnizatie de somaj 6 luni, cate 300 lei pe luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! Vyolette Vyolette Numele meu este Violeta Ionescu si am 23 de ani. Am terminat anul acesta facultatea ( ses. vara 2009) si as avea o intrebare. Am aflat de curand de acest ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa facultate sds_yaya sds_yaya As dori sa stiu daca nu dai liceenta in anul cand termini facultatea beneficiezi in acel an de somaj. (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj pencea pencea Buna ziua, Va rog,sa ma ajutati cu un sfat in privinta depunerii dosarului de somaj. In anul 2002 am terminat liceul,apoi m-am angajat pana in anul 2007 la ... (vezi toată discuția)