avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unde pot reclama un proprietar care inchiriaza fara sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unde pot reclama un proprietar care inchiriaza fara sa declare veniturile

Buna ziua am niste vecini foarte nesimtiti desi sunt chiriasi te obliga sa asculti muzica cand vor ei, am vorbit cu proprietara si nici o schimbare de atitudine as dori sa o readuc la realitate si sa o intreb daca plateste macar pentru disconfortul meu la administratia financiara daca regulile de convetuire intr-un imobil cu mai multi locatari nu le-a invatat pana la varsta asta, si sunt sigura ca ei nici macar viza de flotant nu au ca locuiesc acolo.
Cel mai recent răspuns: ContSters113373 , utilizator 11:33, 15 Aprilie 2010
Buna ziua !
Puteti sesiza politia pentru tulburarea linistii publice, conform art.2, alin.(1), pct. 28( eventual 29 si 29 indice 1) din Legea 61/1991 republicata si actualizata pana la aceasta data si eventual AJAF( Agentia Judeteana/ Teritoriala de Administrare fiscala) pentru neplata impozitului .

Cu stima !
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
Marius Zaharia, Avocat
mutumesc frumos deraspuns..stiam si eu vroiam sa confirm...o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea folosintei locuintei - art 320 cp annamariacir annamariacir Buna ziua, Am probleme de un an de zile cu un vecin care ba asculta muzica la maxim, ba se uita la filme/tv in asa fel incat pot auzi clar la ce se uita. ... (vezi toată discuția)
Tulburarea folosintei locuintei zatara zatara Salutare! Daca o persoana asculta muzica la un nivel ridicat, in mod repetat, intre orele 08 - 22, deranjand un singur vecin, este autor al infractiunii de ... (vezi toată discuția)
Legea 61/1991 constantin29 constantin29 Buna seara!! Doresc o lamurire de la cineva avizat deoarece parerile sunt impartite Legea 61/1991 paragrafele privitoare la tulburarea linistii publice sunt ... (vezi toată discuția)