avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

va multumesc pentru raspuns.administratorul vrea sa imi dau demisia cu art.55 lit.b.asta nu m-ar deranja dar nu am inteles de ce sa nu trec data la care am plecat,pentru ca nu stiu ce se va intampla cu cele 2 luni de cand am plecat,cum vor fi trecute.
Cel mai recent răspuns: Spider06 , utilizator 11:38, 15 Aprilie 2010
Pentru ca nu poate emite incetarea pe o data de acum 2 luni. De la data incetarii are la dispozitie 5 zile sa inregistreze la ITM incetarea. Art. 55 b) reprezinta incetare cu acordul partilor. Pentru perioada nelucrata v-am sugerat sa-i solicitati aprobarea unei cereri de concediu fara plata. Si totul este OK.
In ziua in care inceteaza contractul de munca angajatorul este obligat sa comunice incetarea la ITM - transmite registrul in format electronic. de aceea nu poate opera retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal desfacere c.i.m. level level Am un angajat care si-a dat demisia in data de 09.08.2011.Perioada de preaviz este 20 de zile lucratoare. La ce data trebuie sa transmit desfacerea ... (vezi toată discuția)
Incetare contract Daliborka Daliborka Buna ziua daca de exemplu ultima zi lucratoare de preaviz este vineri, incetarea se face cu sambata sau cu luni? eu stiam ca se poate face cu care se ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim unui salariat care doreste acest lucru ContSters86219 ContSters86219 va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez in cazul in care un salariat care are CIM pe durata nedeterminata, ma anunta azi ca de miine nu mai vine la munca ... (vezi toată discuția)