avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare taxa timbru !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare taxa timbru !

Buna ziua ,
In hotararea de divort si partaj s-a stabilit restituirea taxei judiciare de timbru in totalitate intrucat noi sotii am incheiat o tranzactie pana la prima zi de infatisare.
Intrebarea este , care este procedura de recuperare a taxei de timbru si de unde mi se restituie acesti bani?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:58, 15 Aprilie 2010
taxa de timbru se restituie de la primarie.
faceti cerere la judecatorie sa va restutie recipisa de consemnare a taxei de timbru in original dar dupac e vi se comunica hotararea de resituire a taxeid e timbru si ramane definitiva.. dupa aceea va duceti cu ea la unitatea unde ati platit sa va dea inapoi banii de pe chitanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters116348 ContSters116348 daca tranzactia este realizata la primul termen putem recupera taxa de timbru =in ce conditii ,cum si de la cine sau este mai putin costisitor un schimb de ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de 3% intr-un partaj dupa divort Functionar43 Functionar43 Am divortat anul trecut, dorim sa facem partajul. Este vorba de un apartament cu 2 camere. Ne-am inteles si ne-am gandit la un partaj conventional. Am ... (vezi toată discuția)
Partaj prin tribunal sau notariat? kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua, Acum doua zile ceream un sfat cu privire la termenul in care poate judecatoria sa motiveze divortul. Am vazut si multumesc pentru raspuns, ca acest ... (vezi toată discuția)