avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... incapacitate de plata la un bun luat prin intermediul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

incapacitate de plata la un bun luat prin intermediul bancii

Daca ai luat o motocicleta si platesti ratele prin intermediul unei banci(ai un card cu care platesti care iti indica suma) si nu o mai poti plati se intampla ca si la leasing iti ia motocicleta si pierzi banii care i-ai dat?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:03, 15 Aprilie 2010
Nu se poate raporta o situatie la alta . Esential in cazul dvs. este ceea ce s-a prevazut in contractul incheiat in acest scop ( cu respectarea legislatiei in vigoare) . Cititi contractul si vedeti ce sanctiuni sunt in cazul neplatii ... si aflati raspunsul .
Vededeti ce se spune contractul prin care ati cumparat motocicleta, acolo sunt prevazute clauze care acopera o asemenea stare litigioasa care ar putea apare la un moment dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti reesalona un leasing, daca societatea ... atim atim Cum poti reesalona un ratele unui contract de leasing, daca firma de leasing trimite somatia si dupa cinci zile recuperatorii. Se poate ridica autoturismul de ... (vezi toată discuția)
Refuz de reziliere contract leasing rci mariusc2 mariusc2 Ma confrunt cu urmatoarea problema: - deliberat nu am mai platit ultimile doua rate de leasing la masina achizitionata prin RCI LEasing IFN, pentru a ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala a unui contract de leasing teona_m teona_m Clientul a incheiat un contract de leasing cu o firma in urma cu 15 luni, a platit avansul cerut in momentul incheierii contractului, n-a platit pana acum nici ... (vezi toată discuția)