avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CE DREPTURI AM
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CE DREPTURI AM

Am stat 2 zile cu o fata de etnie roma in varsta de 15 ani , eu 22 roman, intre noi nu a fost decat sarutari.Parintii ei ma ameninta ca daca nu o iau de nevasta merg la doctor legist si arata ca nu mai este fata mare si ma da pe mana politiei.
Eu nu i-am facut nimic, nici macar nu am incercat.
Ce pot face eu si ce se poate intampla mai departe?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 18:06, 15 Aprilie 2010
Nu faceti nimic. Nevinovatia nu trebuie probata. Data viitoare alegeti o majora.
Acesta este un santaj din partea unor persoane,care vor sa profite de o anumita situatie.Nu stiu daca situatia creata nu a fost chiar deliberat produsa de acestia.
Nu cedati santajului,mai ales ca acestia dupa o anumita perioada de timp nu pot dovedi existenta unor relatii intime intre dvs sau existenta unei promisuni de casatorie.
Chiar daca se merge la un medic legist acesta nu poate confirma decat daca exista o deflorare recenta ,dar aceasta nu inseamna ca dvs.sunteti cel care a produs-o.
Pe de alta parte,intr-o astfel de situatie,nu ar exista nicun material biologic,care sa confirme existenta unor raporturi intime cu dvs.
Este bine sa angajati un avocat pentru a-i putea combate juridic pe santajisti,iar daca formuleaza plangere penala,va puteti adresa impotriva lor pentru denuntare calomnioasa
Sfatul meu este sa le spuneti direct ca nu aveti de gand sa va casatoriti , mai ales ca nu ati intretinut nici un fel de raport sexual cu minora . Asta ca sa nu fiti acuzat mai tarziu de seductie!
O atitudine radicala descurajeaza astfel de persoane care cred ca veti ceda acestui santaj ieftin!
B-)
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal. infractiunea de seductie maruscag maruscag Buna, buna tuturor....am o mare nelamurie legat de infractiunea de seductie. Sunt studenta la drept, in Iasi, la Cuza. Si unul dintre subiectele de examen a ... (vezi toată discuția)
Accident cu complicatii alin-rpz alin-rpz Buna ziua, Doresc sa va cer informatii in legagura cu un caz putin mai complicat, tipic romanesc. In urma cu 1 an si cateva luni masina mea a fost implicata ... (vezi toată discuția)
Refuz presedinte de asociatie de proprietari de inregistrare solicitari ContSters207071 ContSters207071 Buna seara , Va rog sa-mi spuneti in baza carei legi si ce articol il pot obliga pe Presedintele de Asociatie de Proprietari sa imi inregistreze o ... (vezi toată discuția)