avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Majorare pensie alimentara

Fostul meu sot pana de curand nu a avut un loc de munca,si asta dureaza de aproximativ 3 ani,in acest timp nu a platit nici un ban pentru cresterea copilului,ramas prin sentinta definitiva la mine.Acum avand un serviciu ascunde acest lucru .Deasemena presupun ca poate sa faca rost de acea adeverinta de salariu ,in care poate fi scris ca are un salariu mult mai mic.Ce pot face ?Mentionez ca in hotararea judecatoreasca pensia alimentara era stabilita la 70.00ron,minimum pe economie,neavand serviciu.As dori sa se refaca hotararea in demersul majorarii pensiei alimentare conforma cu salariu REAL.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 06:25, 16 Aprilie 2010
1.Daca cunoasteti locul de munca,indicati adresa instantei,iar aceasta va emite adresa oficiala pentru a solicita veniturile pe ultimele sase luni ale tatalui copilului dvs.
2.Indiferent daca si-a schimbat sau nu C.I.,persoana respectiva este inserata la sectia Financiara in evidentele acesteia ,dar si aceasta relatie poate fi solicitata oficial de catre instanta.
pentru neplata pensiei, plangere la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon kaa 1 kaa 1 .. de familie nu si-a platit de 3 luni pensia de intretinere stabilita de instanta acu 2 ani. intre timp si-a schimbat jobu si am convenit sa plateasca in ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie de intretinere delia_cj delia_cj Buna ziua, Cum ar putea sa-i fie verificate periodic veniturile fostului sot fara sa depun de fiecare data cerere de majorare a pensiei de intretinere la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18 ani cinevaoricine cinevaoricine Buna ziua! Am doua intrebari: După ce minorul a implinit 18 ani si isi continua studiile tatal este obligat sa-i plateasca pensie alimentara chiar daca nu ... (vezi toată discuția)