avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decizie casare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decizie casare

Am facut o decizie de casare (bunuri din evidenta contabila a unitatii) si am inteles ca trebuie si instructiuni de casare atasate (desi nu suntem compartiment de contabilitate am intocmit decizia, pe care a semnat-o administratorul).
Cum sa fac instructiunile, copiez din legea 15 sau cum ca nu am nicio idee.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 20:13, 16 Aprilie 2010
Va referiti la Legii nr. 15/1994 privind amortizarea capitalului imobilizat in active corporale si necorporale?

Comisia trebuie sa efectueze casarea bunurilor conform legii,ca atare sa cunoasca modul de aplicare conform Normelor de aplicare ale legii.
Atasati langa decizia de numire/constituire a comisiei de casare.
Bun, deci tot ce trebuie sa fac este sa atasez la decizia de constituire a comisiei legea nr. 15/1994 republicata, astfel incat membrii sa poata efectua casarea in temeiul acesteia?
Eu asa as face!
Cine a propus casarea si in baza a ce ? Care este articolul si legea, din care sa rezulte ca se face casarea in baza unei decizii ?????????????????? Recititi cu atentie ordinul privind inventarierea si abia apoi legea 15 .
Comisia de inventariere,numita prin decizie ,stabileste odata cu inventarierea ,ce bunuri se pot casa..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer mijloace fixe la obiecte de inventar camitica camitica In urma inventarierii anuale, comisia a facut un proces verbal de transfer a mijloacelor fixe la obiecte de inventar, mijloace fixe amortizate integral si cu ... (vezi toată discuția)
Casare mijloace fixe ºi obiecte de inventar Pop Izabela Pop Izabela In cazul casării de mijloace fixe, amortizate integral, la o instituţie publică, este necesară valorificarea acestora sau pot fi preluate de firma care ... (vezi toată discuția)
Proces verbal casare stefan_ruxandra stefan_ruxandra neata, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de proces verbal de casare? multumesc anticipat (vezi toată discuția)