avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantii

cine imi poate da un raspuns ? am cumparat un obiect de folosinta indelungata, aflat inca in garantie. Am vrut sa iau legatura cu firma furnizoare, dar aceasta are activitatea suspendata. ce pot face?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:59, 15 Aprilie 2010
Pe certificatul de garantie ar trebui sa aveti trecuta denumirea firmei care se obliga sa va repare obiectul respectiv, de regula firma de service nu este aceeasi cu cea de la care ati cumparat produsul.
Daca firma care v-a vandut acel produs va asigura garantia , atunci nu aveti ce sa faceti! Daca este alta firma care asigura service-ul , atunci trebuie sa mergeti cu produsul defect la service!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs care nu se repara de aproape un an interval interval Am cumparat un produs electrocasnic in 6.11.2008 In toamna trecuta am observat ca nu mai merge in parametri normali si am solicitat unitatea de service sa ... (vezi toată discuția)
Modificarea garantiei pentru un produs reparat in timpul garantiei. mihaibatranu mihaibatranu Am un produs electrocasnic, aflat in perioada de garantie, care s-a defectat. Am luat legatura telefonic cu serviciul de garantii al firmei care mi-a livrat ... (vezi toată discuția)
Garantie,produs casnic daoluo daoluo As dori stiu ce prevede legislatia actuala in sitautia in care un agent economic vinde un produs de folosinta indelungata si refuza sa il repare ,obiectul ... (vezi toată discuția)