avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un sfat va rog..pentru reintoarcerea din ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un sfat va rog..pentru reintoarcerea din ccc

buna ziua,
situatia mea este urmatoarea: pe data de 08.06.2010 trebuie sa ma intorc la munca,pentru ca implineste copilul 2 ani.postul de pe care am plecat,stiu ca nu mai exista,dar n-am fost instiintata de firma despre acest lucru,verbal sau scris.sediul central al firmei este la cluj,dar am lucrat la un magazin din tara .acum sunt din nou insarcinata,am 7 saptamani de sarcina.saptamana trecuta am dus adeverinta ca sunt insarcinata la magazinul la care am lucrat,urmand s-o trimita ei la cluj,dar acest lucru inca nu s-a intamplat.am inteles ca a fost trimis un e-mail la sediu si ca li s-a adus la cunostinta faptul ca trebuie sa ma intorc la munca si ca sunt din nou insarcinata,si acum astept un raspuns,pentru ca se gandesc cei de la cluj cum vor proceda cu mine,unde ma pot trimite.as vrea sa va intreb daca sa iau adevarinta de la magazin si s-o trimit personal la cluj,sau sa merg cu incredere pe loialitatea firmei,in sensul ca nu incearca sa ma duca de nas si sa faca pierduta adeverinta.eu am facut o copie dupa adeverinta trimisa,dar nu stiu cu cat m-ar ajuta asta,daca firma nu recunoaste faptul ca i-am instiintat de sarcina.as putea sa sun personal la cluj,dar am zis ca n-ar fi frumos sa trec peste autoritatea directorului de magazin.va rog foarte frumos sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez,astfel incat sa nu ma trezesc ca nu voi putea lua indemnizatia pentru bebe2.in noiembrie 2010 il nasc pe bebe 2.
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:49, 15 Aprilie 2010
Daca postul a fost desfiintat adeverinta nu-i poate opri sa va concedieze in iunie cand reluati activitatea. Poate gasiti intelegere sa va ofere alt post pentru cateva luni pana intrati in concediu de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie bebe 2 Alissia.P Alissia.P Buna ziua, Am inteles ca pentru a lua indemnizatie nu trebuie un contract de munca activ, as dori sa intreb si eu ceva. Momentan sunt in indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt însărcinată in 9 saptamani si urmeaza sa instiintez ... diana23ingrid diana23ingrid Buna ziua. Sunt însărcinată in 9 saptamani si urmeaza sa instiintez angajatorul. De la medicul ginecolog am o adeverinta medicala unde specifica ca sunt ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contract de munca ContSters138896 ContSters138896 BUNA SEARA! am si eu intrebariva-rog ajutati. Lucrez la o firma si sint insarcinata 2luni ieri a anuntat seful ca de la 1 mai desfinceaza dispeceratul unde ... (vezi toată discuția)