avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce se intimpla in cazul in care nu achit creditul la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce se intimpla in cazul in care nu achit creditul la banca?

buna,am un credit de 110mil.si nu mai am posibilitatea sa-l achit.Am platit din el dar nu am de unde sa mai dau,ce se poate intampla?multumesc de raspuns:)
Cel mai recent răspuns: Salagean Vasilica , Consilier juridic 09:29, 16 Aprilie 2010
Banca va va executa silit - poprire pe salariu, etc. Va sfatuiesc sa reesalonati plata sau sa ajungeti la un acord cu banca!
Ce fel de credit este? Daca este linie de credit puteti solicita bancii restructurarea creditului si tranformarea acestuia in credit pe termen mediu cu rambursari lunare conform unui grafic de esalonare agreat de ambele parti in limita posibilitatilor Dvs. de rambursare.
Daca este credit de investitii de asemenea se poate solicita restructurarea creditului, repunerea ratelor restante in credit si reesalonarea acestuia conform unui nou grafic de rambursare. Nu ezitati sa solicitati sprijinul bancii in acest sens 90% sunt sanse de reusita.
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
Salagean Vasilica, Consilier juridic
Daca nu achitati creditul , banca va va executa silit garantiile. Daca nu aveti garantii , banca va executa silit girantii!
B-)
e un credit de nevoi personale,fara nici un fel de garantii,
In acest caz executorul bancar va initia procedurile de executare silita impotriva Dvs.
Poprire pe salariu daca aveti un loc de munca ca prima masura .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri ContSters188799 ContSters188799 am facut un imprumut la un CAR, si am fost girata de 2 persoane. nu am reusit sa platesc la timp si mi-a fost trimis imediat dosarul la un executor, care acum ... (vezi toată discuția)
Girant pentru un prieten - urgent! va rog cren cren Am girat pentru un prieten, pentru a putea lua un imprumut de la banca in suma de 7000 lei. La giranti am fost eu cu inca o persoana, iar sotia acestuia ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit BabSi BabSi As dori sa aflu daca pentru neachitarea unui credit de nevoi personale, fara garantie, imprumutantului, care este angajat permanent si are un venit salarial ... (vezi toată discuția)