avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

poate un asociat si administrator al unui s.r.l sa aiba carte de munca deschisa la respectiva societate
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 16 Aprilie 2010
da!
Art. 1961. - (1) În cazul societăţilor cu răspundere limitată cu asociat unic, acesta va exercita atribuţiile adunării generale a asociaţilor societăţii.
(2) Asociatul unic va consemna de îndată, în scris, orice decizie adoptată în conformitate cu alin. (1).
(3) Asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societăţii cu răspundere limitată al cărui asociat unic este, cu excepţia cazului în care are calitatea de administrator unic sau de membru al consiliului de administraţie
Alineatul (3) al articolului 196 ind.1 a fost modificat prin OUG nr.82/2007 si are urmatorul cuprins: "(3) Asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societatii cu raspundere limitata al carui asociat unic este." :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic si angajat yorgos yorgos Am infiintat recent o firma de servicii de protectia muncii la care sunt asociat unic si administrator. Am intocmit dosarul pentru abilitare si l-am depus la ... (vezi toată discuția)
Un srl cu asociat unic poate incheia contract de munca pentru asociat? ionpopescu66 ionpopescu66 un SRL cu asociat unic poate incheia contract de munca pentru asociat? multumesc (vezi toată discuția)
Contract de munca al administratorului sanducatanas sanducatanas Asociatul unic al unei s.r.l. poate avea contract individual de munca in calitate de administrator? (vezi toată discuția)