avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere punct lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere punct lucru

Va rog sa-mi spuneti, cand inchid un punct de lucru, trebuie sa ma duc sa anunt si la Primarie? cu cat timp inainte de a inchide?
multumesc
Cel mai recent răspuns: danielalazar , utilizator 09:20, 16 Aprilie 2010
eu stiu ca nu.tiai incheiat treburile cu firma respectiva,tiai luat cartea de munca si gata.
Nu la Primarie ci la finantele locale, pentru ca sa fiti radiat si din evidentele acesteia, din cate cunosc eu.
Nu la Primarie trebuie sa mergeti, ci la Administratia Financiara si Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate ( inexistenta ) la intreprindere individuala? ContSters113082 ContSters113082 Am o II cu activitate de comercializare haine second hand. Neavand punct de lucru ci doar Certificat constatator pentru sediul social pe care scrie ca nu am ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru secundar iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce acte imi trebuie la registru comertului pentru a inchide un punct de lucru secundar? la administratia financiara trebuie sa mai depun ceva? (vezi toată discuția)