avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

lucrez in invatamant si mai lucrez la o firma cu program de doua ore, intrebarea mea este daca se cumuleaza indemnizatia de la firma si din invatamant?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 12:17, 16 Aprilie 2010
Se iau in calcul toate veniturile realizate, declarate si impozitate conform codului muncii.
Da.
Important este sa prezentati in dosarul de indemnizatie adeverinte de venituri de la ambele locuri de munca pentru ca acestea sa se poata cumula

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil-2 locuri de munca cameliacami cameliacami Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr ca nu stie nimeni sa imi raspunda: sunt medic rezident anul 2,deci fct de baza la spital si mai am un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil rogerbv rogerbv Buna ziua, Sotia mea este insarcinata si as dori sa aflu ce indemnizatie o sa aiba dupa nastere. Ea a avut doua locuri de munca: norma intreaga (8 ore) + ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mycky mycky Buna ziua V-oi deveni mamica in martie 2011, s-a discutat atat de mult pe tema taierii indemnizatiei , incat nu cunosc in acest moment procentul care se va ... (vezi toată discuția)