avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca pierduta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca pierduta

Buna ziua

Daca cineva pierde cartea de munca cum se procedeaza?Se poate elebera duplicat?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:21, 16 Aprilie 2010
In caz de pierdere a carnetului de munca, se va elibera celui in cauza un carnet de munca duplicat, de catre ultima unitate la care acesta a lucrat sau lucreaza. Daca ultima unitate a fost supusa reorganizarii, duplicatul se va elibera de catre unitatea care detine scriptele unitatii reorganizate.
Eliberarea duplicatului in caz de pierdere a carnetului de munca, se face numai dupa publicarea pierderii acestuia in Monitorul Oficial al Romaniei.
1. Anuntati pierderea carnetului de munca la Monitorul Oficial.
2. Mergeti la toate unitatile pe unde ati lucrat si cererti adeverinta de vechime.
3. Aceste adeverinte le inaintati la actualul angajatorsau la ITM pentru avi le inregistra intr-un nou carnet de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carete de munca pierduta adragan964 adragan964 am demisionat de 13 ani de la o societate care acum nu mai exista si nu mai reusesc sa gasesc cartea de munca, am o fotocopie a acesteia cu toate paginile unde ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca pierduta de catre angajator lukas123 lukas123 Buna ziua, Fostul angajator mi-a pierdut cartea de munca. Ce fac acum ? Am pierdut si vechimea ? Mai sunt inregistrat pe undeva ? Multumesc in ... (vezi toată discuția)
Carte de munca ciuboflo ciuboflo Buna tuturor! am o problema si anume fostul angajator mi-a spus ca firma care se ocupa de contabilitate lor mi-a pierdut cartea de munca (a dat vina pe ITM ... (vezi toată discuția)