As dori sa stiu daca o institutie bugetara este obligata sa isi plateasca angajatul conform studiilor, daca a terminat o facultate in domeniul in care lucreaza,.
Va multumesc.
Poate imi puteti da si un nr de lege sau ordonanta, ordin, ceva , orice !
am o nedumerire.sunt proaspat absolvent cu diploma de licenta a unei facultati acreditate de trei ani(legea Bologna)Doresc sa stiu daca diploma mea de licenta este similara ca si competente cu cea din invatamantul de pana acum(4 sau 5 ani) si daca pot beneficia de incadrarea pe o functie de angajat cu studii superioare.(intreb toate acestea deoarece la mine la servici-unitate militara-cei de la serv personal inca nu stiu cum sa ne considere diplomele....exista vreo reglementare legislativa in acest scop?
va multumesc.
va multumesc pt raspuns.stiu ca mai exista si legea 288/2004 care se refera strict la organizarea invatamantului superior"Bologna" numai ca,niste capete inchistate vor sa vada negru pe alb faptul ca aceasta diploma de licenta este similara cu cea obtinuta in urma absolvirii fac.de 4 sau 5 ani...
Vedeti art.18 alin.3 din Legea nr.288/2004 sau puteti adresa in scris aceasta intrebare Ministerului Educatiei si Cercetarii daca conducerea unitatii vrea scris negru pe alb.
multumesc inca o data.evident ca e foarte clar faptul ca diploma de licenta obtinuta in urma absolvirii unei facultati de 3 ani are aceleasi prerogative si drepturi ca si una obtinuta dupa 4 sau 5 ani.este clar pt cineva care are capul pe umeri...pentru ceilalti insa care plutesc in mediocritate nu este.