avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... apartament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

apartament

Buna ziua am si eu o problema daca ma puteti ajuta.Am locuit impreuna cu sotul meu de cativa ani la bunica mea in apt ei iar ea de curand a decedat .Apt se imparte intre tatal meu si sora lui,dar tata mi-a spus ca vrea sa imi cedeze partea lui mie si eu sa o platesc pe matusa mea .Alta este problema care nu stiu cum sa o rezolv tatal meu imediat dupa inmormantare a fost nevoit sa mearga inapoi in Italia pt ca nu a putut sta mai mult si lucrurile au ramas nerezolvate .Cum pot sa facem succesiunea dupa bunica daca tatal meu nu e in tara? Exista vreo modalitate? Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat pt ca nu stiu cum sa fac lucrurile sa se rezolve.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valentin Nebunescu , Consilier juridic 19:36, 16 Aprilie 2010
iti poti reprezenta tatal la deschiderea succesiunii printr-o procura speciala legalizata la consulatul Romaniei de la Roma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura sau nu mirka mirka buna ziua matusa mea vrea sa-mi faca acte vanzare-cumparare pe 1/2 din casa ei cum matusa mea munceste in italia intrebarea mea este - poate sa faca ... (vezi toată discuția)
Succesiune Marius Rus Marius Rus Bunica mea a decedat de 6 sapt.Eu am stat timp de 10 ani si stau si in prezent in locuita ei .Tatal meu si matusa mea(sora lui tata) sunt unicii mostenitori ai ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral xcoder xcoder As dori un sfat/lamurire in legatura cu o succesiune/partaj succesoral. Bunicii mei au decedat acum 1 respectiv 2 ani. Mai intai bunicul in 2007(ianuarie) ... (vezi toată discuția)