avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

lucrez la o firma cu contract de munca pe perioada determinata, a fost prelungit de 3am lucrat la ei 18 luni ori in cazu in care nu vor sa ma mai tina ca angajatul lor , pot beneficia de somaj,
Ultima modificare: Vineri, 16 Aprilie 2010
paulafiraru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:21, 17 Aprilie 2010
Puteti beneficia de somaj la expirarea contractului.
Incetarea c.i.m. la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat, da dreptul fostului salariat sa beneficieze de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de somaj si salariu compensatoriu elyza88 elyza88 Buna seara, Sunt angajata de 1 an si 3 luni, la o firma cu 90 de angajati, pe postul de operator stocare date. Am fost angajata initial cu un contract pe o ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata camieudaria camieudaria intrebarea mea este urmatoarea ca si angajator , daca am un angajat cu contr pe per det , daca nu mai vreau sa-i prelungesc contr de munca sunt obligat sa-i ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu durata determinata unait unait Buna ziua, Sunt angajat la o firma in baza unui contract de munca cu perioada determinata ( durata -1 an). Problema este ca : - mi se termina contractul ... (vezi toată discuția)