avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plati compensatorii dupa...?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plati compensatorii dupa...?

Buna ziua,
As dori sa stiu ce se intampla pentru o persoana care primeste plati compensatorii la disponibilizare.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:17, 17 Aprilie 2010
Nu cred ca poate anticipa cineva cum reactioneaza persoana respectiva.
Sau altul este sensul intrebarii?
Ultima modificare: Vineri, 16 Aprilie 2010
ContSters42179, utilizator
Persoana disponibilizata care primeste salarii compensatorii va fi o persoana fericita ca mai are niste bani (!?).
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Aprilie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere de personal radujit radujit Buna ziua, Supun discutiei dvs urmatorul subiect care cred ca este de interes pentru foarte multa lume in aceasta perioada \"de restructurare a aparatului ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari colective opetru opetru De la 1 sept in unitatea noastra se vor face disponibilizari colective,care prevad conform CCM plata intre 3-6 salarii compensatorii catre cei disponibilizati. ... (vezi toată discuția)
Legalitatea impozitarii si platilor catre stat la salariile compensatorii alisamon alisamon Buna ziua , as dori daca se poate un raspuns de la dumneavoatra.Tatal meu acum cateva luni (aproximativ 6 ) a fost disponibilizat ,impreuna cu mai multi ... (vezi toată discuția)