avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... declararea unei persoane la politie ca disparuta sau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

declararea unei persoane la politie ca disparuta sau fugita

doresc sa parasesc tara deoarece mi-am gasit un loc de munca in strainatate insa sotul meu ma ameninta da daca plec ma declara disparuta sau fugita de acasa.

pot avea probleme, doar nu sunt minora?

Va rog daca ma poate ajuta cineva, e urgent.
Multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:51, 16 Aprilie 2010
Doamna,

Sotul dvs. poate sa declare ce doreste si unde doreste dar nu va poate impiedica sa parasiti tara. Sunteti majora si e treaba dvs. ce faceti.
daca nu-i convine ca plecati, sa dea divort, ca se judeca si in lipsa.
sa-i dati un sfat la plecare: sa nu va dea disparuta, ca o sa aiba probleme mari
Ultima modificare: Vineri, 16 Aprilie 2010
ContSters79003, utilizator
va multumes pentru raspunsul dumneavoastra, insa la vama, exista posibilitatea sa nu ma lase sa trec granita sau eu stiu ce alte probleme pot cauza functionarii in cauza?
sunteti libera sa faceti ce vreti si sa mergeti unde vreti ca nu are ce sa va faca.
eu cred ca in primul rand ar trebui sa divortati ca sa nu mai aveti nici un fel de problema cu cineva care nu va intelege si incearca sa va sicaneze sau sa se foloseasca de inocenta dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi divort mmica mmica Doresc sa stiu daca: 1.in cazul in care parasesc domiciliul conjugal alaturi de copii(inaintea intentarii actiunii de divort)voi avea de suferit cumva 2.pot ... (vezi toată discuția)
Traducere hotarare divort anyany_34 anyany_34 Buna ziua. Am divortat in 2010. In Hot. de divort scrie ca fostul este de acord sa imi incredinteze copilul spre crestere si educare. Are dreptul la vizita la ... (vezi toată discuția)
Plecare minor din tara alina27 alina27 buna seara...am 2 copii cu care doresc sa parasesc tara,dar fostul meu sot nu mi da procura.exista cumva posibilitatea de a l da in judecata si sa l oblig sa ... (vezi toată discuția)