avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act dezmembrare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act dezmembrare

Buna seara, am o intrebare in legatura cu o dezmembrare.Am cumparat un garaj in 2001, evident cu un contract de vanzare cumparare.Apoi dupa 8 luni s-a facut dezmembrarea fara ca eu sa fiu prezent, si trecand in act mai putini mp decat era in actul de vanzare cumparare.Cand s-a facut dezmembrarea nu am fost prezent, ci numai fostul propietar impreuna cu sotia.I-am cerut sa vina ca sa indreptam aceasta greseala, si mi-a spus ca nu il intereseaza, a semnat, gata.Ce ma sfatuiti sa fac.

multumesc
Cel mai recent răspuns: alexander.dominic , utilizator 22:13, 16 Aprilie 2010
Actul dumneavoastra de proprietate este contractul de vanzare cumparare si nu actul de dezlipire la care nu ati fost parte. Daca vi s-a incalcat dreptul de proprietate actionati-l in judecata pe vanzator.
buna seara, da la actul de vanzare cumparare am fost prezent.Numai la cel de dezmembrare nu.Cand m-am intabulat mi s-a cerut dezmembrarea.Dar fostul propietar a scris cu totul mai putin in act.Am facut plangere la cadastru, acum sunt in proces cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseli in cartea funciara ContSters89081 ContSters89081 In 1999 am achizitionat doua proprietati aflate in acelasi imobil dar de la doi proprietari diferiti O proprietate (apartamentul) prin contract de schimb si ... (vezi toată discuția)
Carte funciara alexander.dominic alexander.dominic buna seara, in urma cu 8 ani am cumparat un garaj+ spatiu tehnic (subsol).Intabularea a fost facuta numai pe garaj dar nu si pe subsol.IProblema e urmatoarea, ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin proprietar ? Stelian Brotea Stelian Brotea Buna ziua, Dupa decesul tatalui eu si sora mea am renuntat in favoarea mamei, pentru a face succesiunea. Avem un teren intravilan de 1900 mp + casa, din care ... (vezi toată discuția)