avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu gradinita particulara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu gradinita particulara

Buna ziua,
Am un copil de 3 ani si jumatate, este inscris la o gradinita particulara, insa ieri educatoarea nu a fost atenta desi nu are decat 10 copii si copilul meu a sarit de pe prima treapta a scarilor in numar de 4 trepte si are leziune traumatica laba piciorului si glezna. Este superficiala ce-i drept, insa nu mi se pare normal faptul ca educatoarea m-a anuntat dupa 4 ore de la incident, nici medic nu are in gradinita sau nu a cerut consultatie, mi-a zis ca i-a acordat dansa primul ajutor. In plus primeste copii bolnavi in gradinita, ca deh parintii platesc mai mult decat taxa, si copilul meu se imbolnaveste din 2 in 2 saptamani. Doresc sa fac o reclamatie, pentru ca desi platesc 850 de ron pe luna, -plus medicamente plus asigurarea medicala a copilului, nu este bine ingrijit. Puteti sa imi spuneti ce pot face in acest caz?
Va multumesc,
Alexandra Nedelcu
Cel mai recent răspuns: alexandraned , utilizator 13:46, 17 Aprilie 2010
Am inteles ca se poate face in prima faza plangere la Politie pentru vatamare corporala. Asa este? Si in a doua faza o pot acuza de evaziune fiscala, nu a eliberat chitanta pentru taxa gradinitei.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu și-a rupt mâna la grădiniță și i s-a pus în ... oapa oapa Copilul meu și-a rupt mâna la grădiniță și i s-a pus în ghips pe o perioadă de 2 săptămâni. O săptămână a stat acasă dar această săptămână ... (vezi toată discuția)
Educatoare bagareata Ony2k2 Ony2k2 Buna ziua, Am mai scris pe forum , este vorba de fetita viitorului meu sot. Avea niste probleme si in urma unui consult psihologic s-a stabilit ca are mare ... (vezi toată discuția)
Legea din invatamant liviu333 liviu333 Va salut cu tot respectul avocat.net Revin iar la dvs. pentru a-mi clarifica situația în care se afla fetita mea, cu o întrebare aparent banala pentru ... (vezi toată discuția)