Buna ziua,
Am un copil de 3 ani si jumatate, este inscris la o gradinita particulara, insa ieri educatoarea nu a fost atenta desi nu are decat 10 copii si copilul meu a sarit de pe prima treapta a scarilor in numar de 4 trepte si are leziune traumatica laba piciorului si glezna. Este superficiala ce-i drept, insa nu mi se pare normal faptul ca educatoarea m-a anuntat dupa 4 ore de la incident, nici medic nu are in gradinita sau nu a cerut consultatie, mi-a zis ca i-a acordat dansa primul ajutor. In plus primeste copii bolnavi in gradinita, ca deh parintii platesc mai mult decat taxa, si copilul meu se imbolnaveste din 2 in 2 saptamani. Doresc sa fac o reclamatie, pentru ca desi platesc 850 de ron pe luna, -plus medicamente plus asigurarea medicala a copilului, nu este bine ingrijit. Puteti sa imi spuneti ce pot face in acest caz?
Va multumesc,
Alexandra Nedelcu
Am inteles ca se poate face in prima faza plangere la Politie pentru vatamare corporala. Asa este? Si in a doua faza o pot acuza de evaziune fiscala, nu a eliberat chitanta pentru taxa gradinitei.
Multumesc.
Educatoare bagareata
Ony2k2
Buna ziua,
Am mai scris pe forum , este vorba de fetita viitorului meu sot. Avea niste probleme si in urma unui consult psihologic s-a stabilit ca are mare ... (vezi toată discuția)