avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

daca sunt gravida si lucrez deja cu 8 ore,dar i-mi iau inca un servici cu 2 ore din luna 2 de sarcina,se calculeaza la indemnizatie ambele venituri?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 11:00, 17 Aprilie 2010
Se iau in calcul toate veniturile profesionale supuse impozitarii, realizate in 12 luni anterioare nasterii.
Bineinteles.....la calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului se tine cont de media veniturile realizate in ultimele 12 luni anterioare nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cate luni dupa contract pot sa raman insarcinata? ioana2525 ioana2525 Lucrez la o firma de 1 an, dar doar de 4 luni mi s a facut contract de munca...... Cate luni trebuie sa mai astept, legal, ca sa pot ramane ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului anna_roxanna anna_roxanna Va rog frumos sa ma ajutati! Lucrez la o firma din aprilie 2008 cu contract de munca cu norma intreaga de 8 ore. Am fost angajata si la o alta firma de la 1 ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil sweetlacry sweetlacry buna ziua. am si eu o intrebare concediu de crestere a copilului se calculeaza din momentul in care nasti pe 12 luni in urma sau de cand ramai insarcinata? si ... (vezi toată discuția)