Am si eu o rugaminte....eu si sotul meu suntem casatoriti de 3 ani......inainte de casatorie cu 4 luni ...cand eram impreuna el a luat o masina in leasing...ratele le-am platit impreuna de-a lungul celor 3 ani.......este considerata aceasta masina bun comun?????.....se poate impartii??????
Multumesc
Daca acel contract de leasing a fost finalizat in timpul casatoriei si autoturismul a intrat in proprietatea sotului in timpul cand inca erati casatoriti apreciez ca autoturismul este bun comun.
Pot aparea anumite discutii referitoare la cota de contributie a fiecarui sot la dobandirea bunului in sensul ca sotul dvs ar fi platit singur ratele inainte de casatoria cu dvs. si ar avea o contributie mai mare.
este bun comun daca ati terminat de platit leasingul si e pe numele sotului. daca nu ati terminat cu ratele, momentan masina e pe numele societatii de leasing si nu o impartiti.
daca a dat avans si inca 4 rate, cota dansului de contributie e mai mare
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort
Tigran
Buna ziua. Va rog mult un ajutor. In cazul in care cumpar o masina in leasing inainte de casatorie, iar ratele le achit in timpul casatoriei, si devin ... (vezi toată discuția)
Divort
Deea_22
Buna.M-am casatorit de 6 luni,dar am ajuns la concluzia ca nu merge!Am o masina luata in leasing inainte de casatorie cu 2 ani,insa ca sa scap de o datorie am ... (vezi toată discuția)