avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DREPTURILE ANGAJATILOR AFECTATI DE REORGANIZAREA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DREPTURILE ANGAJATILOR AFECTATI DE REORGANIZAREA SISTEMULUI PUBLIC

In urma reorganizarii unei directii de asistenta sociala din cadrul CJ, a disparut un post de sef centru de plasament. ce drepturi am eu ca personal contractual?#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 17 Aprilie 2010
Cele prevazute de legislatia muncii...consultati un avocat , poate e anulabila decizia...
elenaburcus a scris:

In urma reorganizarii unei directii de asistenta sociala din cadrul CJ, a disparut un post de sef centru de plasament. ce drepturi am eu ca personal contractual?#-o

Daca sunteti disponibilizata in urma aceste reorganizari, aveti dreptul la somaj si plata unor salarii compensatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! detin functia de sef centru obtinuta prin examen ... Camelia 12 Camelia 12 Buna seara! detin functia de sef centru obtinuta prin examen in cadrul unui centru social, functie contractuala.. In urma reorganizarii s-a desfintat centrul ... (vezi toată discuția)
Obtinerea salarii compensatorii andreiandrei470 andreiandrei470 Buna ziua. am fost angajata cu data de 01.07.2004 la o subunitate din cadrul Regie Natioanale a Padurilor.In urma organizari activitati si retrocedari ... (vezi toată discuția)
Discriminare functionari publici godessonmyknees godessonmyknees Buna ziua! Am 52 de ani, sunt functionar public in cadrul Serviciului de Relatii Publice din cadrul unei Directii Generale de Asistenta Sociala si Protectia ... (vezi toată discuția)