avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR 244106?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR 244106?

Buna,

Completand registrul salariatilor (electronic) am constatat ca functia de economist nu mai exista, codul corespunzator 244106 fiind impartit in 4; inspector/expert/consilier/referent in gestiunea economica. Momentan am doua angajate cu aceasta functie ... La ITM m-au trimis de la in birou la altul dar nimeni nu a fost in stare sa imi spuna cu ce anume inlocuiesc functia de economist sau macar legea prin care s-a prevazut aceasta schimbare.
Ma poate indruma cineva?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: u_ella , utilizator 12:31, 27 Februarie 2007
O parere : cred ca consilier sau inspector
Dupa munca si rasplata. Iei in calcul atributiile postului.
412202 functionar economic
111019 consilier economic
244102 inspector economist in economie generala
si noi am avut acceasi problema si am chemat-o exact pe persoana respectiva si am pus-o sa aleaga care crede ea ca e cea mai exacta definitie pt ceea ce face!a ales 244102.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupatie cor mikitud mikitud buna seara sunt nedumerita in leg.cu ocupatiiledin COR. de exemplu un economist cu studii superioare ,incadrat ca economist in ctr.de munca,unde se ... (vezi toată discuția)
Cod cor kittycriss kittycriss Am terminat Fac de stiinte economice, sunt licentiat economist si nu stiu in ce cod COR ar trebui sa ma incadrez pentru funstia de economist la o S.C. (vezi toată discuția)
Buna ziua! alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Ptr pozitia de economist este in regula daca am trecut codul cor de la contabil??? nu am gasit cod cor economist..... Si inca ceva versiunea veche de ... (vezi toată discuția)