avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Fapte de concurenta neloiala pe piata produselor ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Fapte de concurenta neloiala pe piata produselor cosmetice

Am cautat pe site-ul Consiliului Concurentei macar o astfel de fapta care sa fi avut loc in ultimii doi ani in cadrul pietii relevante in Romania, dar nu am gasit nimic. #-o#-o Daca exista cineva care imi poate da un link, as aprecia mult ! =D>
Cel mai recent răspuns: ionut.i , utilizator 12:19, 18 Aprilie 2010
nimeni ?:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza emil burza contra romaniei doru6 doru6 Imi puteti spune, va rog, unde pot gasi textul integral al acestei cauze sau solutia dispusa de CEDO? Am cautat pe tot felul de site-uri, insa in zadar. As ... (vezi toată discuția)
Noile coduri caen 2011 matican matican De unde pot lua lista cu noile coduri caen din 2011 ? Ce coduri principale trebuie sa folosesc la infiintarea unei firma care are domeniu principal de ... (vezi toată discuția)
A incalcat ceccar legea concurentei? Iulian MANEA Iulian MANEA Consiliul Concurentei a amendat CECCAR cu o suma record: 4.500.000 lei (circa 950.000 euro). Merita CECCAR asta? A incalcat legea atunci cand a impus anumite ... (vezi toată discuția)