avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva -cabinet veterinar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva -cabinet veterinar

am depasit pragul de impozitare in 2009 si nu am solicitat intregistrarea ca platitor tva, iintrucat stiam ca activitatea nu e impozabila TVA. controlul financiar a fost de alta parere, si anume ca din 2008 as fi platitor de tva. dupa ce s-au mai gandit un pic, au decis ca si in 2007 as fi fost platitor de tva pentru servicii medicale veterinare. va rog lamuriti-ma daca sunt platitor de tva, totusi, de cand anume as fi?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: H_Maria , utilizator 15:59, 26 Martie 2011
Daca textul de lege ar putea fi, in general, luat ca atare, iar nu interpretat, poate lucrurile ar fi mai simple. si mai corecte
buna, danaco!
poti sa imi spui si mie te rog cum s-a rezolvat speta in discutie?
a trebuit refacuta toata contabilitatea incepand cu 2007?
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva cripa40 cripa40 cabinetele medicale veterinare sunt platitoare de tva, conform codului fiscal articolu` 141...??? :D (vezi toată discuția)
Plata impozit pe venit Emalia Emalia Buna ziua, Cf cod fiscal, un SRL plateste 3 % impozit pe venit. 1) intrebarea mea este daca un SRL cu CAEN principal 6622 (intermediere asigurari) ... (vezi toată discuția)
Tva servicii veterinare book2 book2 Mai sunt scutite serviciile veterinare de tva daca societatea este platitoare de tva ? (vezi toată discuția)