avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am construit o casa fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am construit o casa fara autorizatie

in anul 2005 -2006 ,de fapt am consolidat o magazie si un garaj si am mai facut o camera si un hol care nu apar in contractul de vanzare-cumparare .eu impreuna cu sotia am hotart sa vindem dar fostul propietar care ne-a vandut ne ameninta ca ne da in judecata ca nu avem autorizatie deoarece nu vrem sa i vindem lui tot ce am construit pt ca vrea sa ne ofere o suma fffff mica . nu stim ce sa facem suntem disperati .mentionez ca acest propietar care sta langa noi nu ne-a lasat sa facem gard intre noi si el si am venit cu posibil viitori cumparatori si i-a gonit le-a vorbit foarte urat
Cel mai recent răspuns: positano , utilizator 21:52, 19 Aprilie 2010
va multmesc
imi puteti spune mai detaliat ce inseamna actiune constatare a dreptului de propietate si unde trebuie sa ma adresez va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea intimitatii aditza_25 aditza_25 Felicitari pentru site este bine venit si de un foarte mare ajutor,am si eu o problema si v-as ruga respectuos sa ma ajutati. Parintii mei sunt ... (vezi toată discuția)
Doresc sa construiesc un gard iar vecinul nu este de acord. Jhony696 Jhony696 Doresc sa construiesc un gard in spatele casei dar vecinul nu este de acord. Ce se poate face in acest caz? (vezi toată discuția)
Vecinul a construit o magazie din bca pe terenul meu. pot s-o dărâm fără proces? asdeass asdeass Buna ziua! Am cumparat in urma cu 3 ani un teren la tara imprejmuit cu gard.anul acesta am scos AC pentru anexa si gard (acesta a fost construit fara AC) si ... (vezi toată discuția)