avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... daca pot sa ma pensionez
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

daca pot sa ma pensionez

Am varsta de 55 de ani ,si lucrez cu carte de munca din 1-08-1973 .Sunt beneficiar al legi 341/revolutionari si as dori sa stiu la ce varsta ma pot pensiona .datorita acestei legi pot iesi la pensie cu 5 ani mai devreme.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:04, 18 Aprilie 2010
Interventie moderator

salageanvasilica a scris:
Eu am lucrat in domeniu deci vorbesc din practica nu din scripte

Am remarcat. Urmatorul mesaj prin care veti trimite utilizatorii la casele de pensii sau pe alte site-uri va fi sters ca inutil. Iar acest topic se inchide intrucat discutia a deviat de la cursul ei firesc.

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta la care pot beneficia de pensie, luand in considerare urmatoarele date: George Dimache George Dimache Activitate desfasurata in grupa I de munca : 20 de ani si 4 luni . Activitate in grupa deosebita ( conf. avizului 3144/12.12.2001) : 4 ani si 7 ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala ilie.gheorghe ilie.gheorghe Stimata d-soara(d-na) Pintea, Ma numesc Ilie Gheorghe si urmaresc de mul timp discutiile pe acest forum. Acum mi-am facut cont si vreau sa va adresez o ... (vezi toată discuția)
Somaj si indemnizatie conform legii nr. 341/2004 dobreroland dobreroland pot cumula somajul cu indemnizatia reparatorie legea 341/2004 (vezi toată discuția)