avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Buna ziua,
Aş dori sa stiu daca imi revine de drept locul de veci al persoanei cu care am semnat un contract de intretinere.Daca imi revine apartamentul dupa moartea acesteia nu imi revine si locul de veci?
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 13:05, 18 Aprilie 2010
va revin toate bunurile mobile si imobile, care au apartinut persoanei decedate, daca asa s-a mentionat in contractul de intretinere incheiat.
Nu, trebuia trecut in contract.
Cu siguranta contractul se refera doar la apartament, asfel incat doar acesta ii va reveni.La acest lucru se referea si intrebarea utilizatorului.
Evident... asa cum am aratat, numai daca a fost mentionat in contract..
daca in contract sta scris.cutare bun si cutare bun.. mobil sau imobil, doar aceste bunuri sunt dobandinte..
Ultima modificare: Duminică, 18 Aprilie 2010
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament valerius1510 valerius1510 O persoana in varsta de 90 ani, vaduva, doreste sa lase prin testament nepoatei sale (fiica fratelui - si el decedat) bunurile sale mobile si imobile in ... (vezi toată discuția)
Reîntregire loc de veci 3/4 cu 1/4 bellepapere bellepapere Buna ziua,tatal meu detine un testament de la tatal vitreg,(decedat) prin care ii lasa toate bunurile mobile si imobile.Este vorba de 2 locuri de veci pentru ... (vezi toată discuția)
Drepturi tutore office1zoran office1zoran Buna ziua, As dori sa stiu care sunt drepturile tutorelui dupa ce obtine hotararea judecatoreasca definitiva? Sunt interesat daca poate vinde un bun imobil a ... (vezi toată discuția)