buna ziua, ............... as avea si eu o intrebare ( desi nu cred ca are raspuns ... )
sunt implicata intr-un pr de divort, ajuns in stadiul de apel, pt ca paratului nu i-a convenit hotararea instantei de fond
probl e ca am avut termen acum 2 luni si instanta de apel nu a reusit inca sa redacteze cateva randuri si as vrea sa stiu si eu daca
exista o limita pt a redacta o hotarare ? sau astept pana se lamureste instanta cum s-o motiveze ? nu exista nici o lege care sa specifice un astfel de termen???
parerea mea e ca dl jud , emotionat de situatia nu tocmai roz a paratului, s-a grabit sa schimbe culpa, fara sa citeasca dosarul si acum nu mai e in stare sa motiveze schimbarea ...... pe care de altfel o astept si eu cu nerabdare sa vad din ce motive a considerat ca prim instanta a gresit ...... aceasta asteptare imi strica ai alte socoteli legate strict de acte personale.
Nedreptate pt ca in afara de faptul ca nu am mai putut sa mai las de la mine doar pt a pastra o casnicie care in ritmul asta nu putea fi de durata, nu am gresit cu nimic, nu i-a lipsit nimic, pe cand el mi-a oferit diverse surprize neplacute, pt care am ajuns sa ne certam foarte des. Pe cat am fost eu de sincera pe atat a fost el de ascuns si mincinos.
Si cele 6 luni in care am locuit in aceeasi casa dupa depunerea cererii de divort au fost si mai groaznice, printre multele probleme pe care a incercat sa mi le creeze au fost si telefoane date la mine la servici cu diverse povesti, vizite la persoane pe care le-a cunoscut prin mine sa ma faca de ras, incercarea de a le crea probleme parintilor mei cu diverse reclamatii la politie, ca vor sa-l dea afara din casa, desi nimeni nu s-a atins nici macar de un fir din parul lui ........ sunt foarte multe lucruri pt care cred ca schimbarea aceasta a fost nedreapta.
Din fericire atat politia cat si parchetul au realizat ca problemele lui sunt la cap, nu i le creeaza nimeni. Omul doar avea mult timp la dispozitie si nervii cui sa-i distruga.
Sunt lucruri pe care nu le-am stiut pt ca nu am studii in domeniu ....... probabil nu am fost nici sfatuita cum trebuie .......... nu cred ca mai conteaza acum ..... decat sa vina hotararea, pt ca imi tot incurca din planuri .....
Sunt cazuri cand am nevoie de certificatul de casatorie sau de aceasta hotarare si evident nu am niciuna ..... am pasaport pe un nume si CI pe celalalt si nu pot face nimic .....
Comentariul cu plata avocatului era in sensul ca el nu a cheltuit nimic dar voia cheltuieli de judecata ..... ce cheltuieli ? ca doar eu am cheltuit si totusi nu i-am cerut nimic !
Nu trebuia sa ma surprinda prea tare din moment ce mi-a cerut bani sa ma lase in pace ....
Am vazut ca locuiti in sectorul 3, ce informatii ar trebui sa va dau pt a afla costul unei consultatii ? Probabil ca la partaj, cand va reintra pe rol, voi avea nevoie macar de o consultatie.
Despre divort
betina
sunt casatorita de aproape 2 ani....dar casnicia mea nu este asa cum am crezut eu ca va fi.. :(
nu am copii ...nu avem bunuri impreuna...in concluzie nu ar ... (vezi toată discuția)