avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu am primit salariile pe ultimele doua lunii.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu am primit salariile pe ultimele doua lunii.

Firma este in faliment iar noi angajati nu ne-am primit salariile pe ultimele doua luni,de la data de 01.05.2010 isi incepe activitatea o alta firma, o sa ne mai primim salariile restante? si ce trebuie sa facem pt asta?
Va multumesc pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 22:26, 18 Aprilie 2010
Trebuie sa va inscrieti la masa credala, sa luati legatura cu lichidatorul societatii, judecatorul sindic, poate puteti sa recuperati ceva.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment Pop Claudia Pop Claudia o firma in faliment cu un bun pe ea adica un cap tractor cand si cum se face vanzarea bunului cine decide acest lucru si cine face evaluarea bunului si cine ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca- desfiintare societate ContSters47405 ContSters47405 Buna ziua, O societate emite o decizie de incetare a contractului de munca conf. art. 65 (1 Codul Muncii fara a acorda preaviz angajatului, si nici plati ... (vezi toată discuția)
Lichidare de la o societate in reorganizare dorel13 dorel13 Am lucrat la o sc aflata in reorganizare judiciara. Am intrat in somaj dar nu mi s-au dat salariile pe ultimele 3 luni chiar daca in contractul colectiv de ... (vezi toată discuția)