avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire pe salariu-legal?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire pe salariu-legal?

mi se pune proprire pe salr, si acum am ptimit acasa citatie ca sunt chemata la proces, vor sa puna proprire si pe bunuri imobiliare, daca eu platesc lunar suma convenita cu executorul, de ce se pune problema procesului, si daca merg sa platesc cash suma de bani restanta, trebuie sa ami depun intampinare, sau pot plati inainte de proces si merg la proces cu factura sau rezolv la executorul judecatoresc si nu ma mai prezint la proces
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 23:50, 19 Aprilie 2010
La cum expuneti problema ar trebui nici sa nu ma obosesc sa va raspund.Calmati-va si redati detaliat problema cu care va confruntati.
daca reusiti sa platiti integral pana la termen depuneti la dosar dovada platii si se inchide dosarul ... daca nu faceti o plata partiala si incercati sa obtineti o amanare sau faceti o intelegere cu executorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa calitatii procesuale eusiatat eusiatat Am fost dat in judecata de catre asociatia de locatari pentru neplata intretinerii pentru 6 luni. Problema este ca in urma cu 7 ani am donat apartamentul ... (vezi toată discuția)
Urgent criskenty criskenty salut am si eu o problema urgenta ajutati am primit de la apa si canal o somatie de executare silita nu a platit apa de ceva vreme am mers la domnul executor ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoie personale diacar diacar Buna ziua. As avea nevoie si eu de o informatie sau mai multe :) Fratele meu are doua credite in valoare de 26000 lei, (un card de credit si un credit de ... (vezi toată discuția)