"afladu-se in stare de ebrietate a alertat organele de mentinere a ordinii publice prin apelarea serviciului Apel de urgenta ,,112" fara motiv intemeiat" ... inainte de a primi aceasta amenda am fost retinut de politie si perchezitionat la pilea goala... proces verbal din data de 23.10.2009 abia gasit in cutia postala... in acea zi am primit 3 amenzi asa mi-a zis politistul care "m-a legitimat" ... desi tot acel politist mi-a dat o amenda de 1000 ron p care am contestat-o si in acelasi timp castigat-o in instanta... va rog frumos cu respect un sfat daca se poate... mentionez k dupa primirea amenzii de 1000 lei am fost amenintat de jandarmi sa fug ca altfel o sa "mi-o iau"(am fost agresat psihic cat si fizic- am fost lovit usor), desi am mentionat cand am sunat acest lucru si am intrebat in telefon daca am fost inregistrat... va multumesc anticipat
Ceea ce trebuie sa tineti minte, este faptul ca la 112 se suna doar in cazuri de URGENTA. Dvs, insa sustineti ca ati fost atins usor si ati fost amenintat de politisti. In acest caz puteati sa faceti o reclamatie politistilor , dar nicidecum la serviciul de urgenta 112.
Faceti sesizare la IPJ pe raza judetului in care locuiti, ei vor demara o acheta si ii vor sanctiona pe cei in cauza pt nerespectarea proceduri de retinere, si abuzuri disciplinare.
Sa speram ca sanctiunea ce o vor primi nu va fi mustrare scrisa, pt ca s-a facut un obicei la noi.
Amenda pentru apelare si alarmare nejustificata,prin "Dispeceratul 112" este corect aplicata,avand in vedere chiar recunoasterea dvs,dar mai ales stare in care aratati ca v-ati gasit cand ati facut apelul.
Daca prin comportamentul lor politistii v-au lezat in vreun fel,formulati plangere impotriva acestora la IGPR,cu conditia sa va puteti dovedi afirmatiile.
Cred ca una dintre problemele dvs.este consumul de alcool,care v-a atras multe necazuri,astfel ca este bine sa relectati de mai multe ori asupra consecintelor,inainte de a consuma
Probleme vecini
AdiMH
Buna ziua! Am un vecin care imi face tot timpul reclamatii la politie. A mentionat ca il cunoaste pe sectorist foarte bine(or fi rude? de fiecare data ma ... (vezi toată discuția)