avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retinere bani din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retinere bani din salariu

am lucrat 3,6 ani la o firma si in toata aceasta perioada nu am semnat niciodata un stat de plata,in schimb primeam niste fluturasi cam unul la 6 luni si am dovezi ca mi se retineau bani ilegal,acum nu mai lucrez acolo,dar as vrea sa stiu daca mai pot face ceva in sensul de a-mi recupera din bani,tin sa precizez ca am anuntat de nenumarate ori conducerea firmei de la bucuresti, eu lucrand la un punct de lucru din provincie dar nu s-a luat nicio masura in acest sens.pe langa bani mi s-au oprit si bonuri de masa si am desfasurat activitati care nu aveau legatura cu indatoririle mele de serviciu.credeti ca mai pot face ceva? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:37, 19 Aprilie 2010
Faceti o petitie catre ITM Bucuresti unde explicati tot ce s-a intamplat in perioada cat a-ti prestat pentru acea societate, asteptati raspunsul care ar trebui sa va fie favorabil, dupa care inaintati actiune in instanta la tribunalul in raza caruia aveti dvs. domiciliul, termen de 3 ani de la data nasterii dreptului dvs, fiind litigiu de munca nu platiti taxa de timbru.
Florin 72 a scris:

Faceti o petitie catre ITM Bucuresti unde explicati tot ce s-a intamplat in perioada cat a-ti prestat pentru acea societate, asteptati raspunsul care ar trebui sa va fie favorabil, dupa care inaintati actiune in instanta la tribunalul in raza caruia aveti dvs. domiciliul, termen de 3 ani de la data nasterii dreptului dvs, fiind litigiu de munca nu platiti taxa de timbru.

Sesizarea este valabila numai daca angajatorul isi are sediul social pe raza Municipiului Bucuresti ..:)

Sesizarea o depuneti la ITM-ul in a carui raza teritoriala isi are sediul fostul dvs angajator sau la Inspectia Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti denunta firma angajatoare dcuanita dcuanita Buna Sunt angajata unei firme din Bucuresti, firma de recrutare merchandiseri, promoteri etc din data de 1.11.2014 cu contract de munca cu norma intreaga 8 ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna mipa mipa Am lucrat ca asistent personal al unei persoane cu handicap grav-deci angajatul unei primarii.La solicitarea angajatorului am cerut incetarea contractului de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! as dori un sfat sau o îndrumare.:la ce instituție ... tiberiu448 tiberiu448 Bună ziua! As dori un sfat sau o îndrumare.:La ce instituție ar trebui să apelez pentru a face o sesizare pentru încălcarea unor drepturi din contractul ... (vezi toată discuția)