avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! As dori un sfat sau o îndrumare.:La ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! As dori un sfat sau o îndrumare.:La ce instituție ...

Bună ziua! As dori un sfat sau o îndrumare.:La ce instituție ar trebui să apelez pentru a face o sesizare pentru încălcarea unor drepturi din contractul de munca gen:drepturi salariale, bonusuri, bonuri de masa, întârzieri salariale, lipsa fluturasului de salariu? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 17 Martie 2023
ITM- Inspectoratul Teritorial de Munca judetean/Bucuresti
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inspectia Muncii sau Inspectoratul Teritorial de Munca in raza caruia are sediul social angajatorul la care va referiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere bani din salariu franco_b franco_b am lucrat 3,6 ani la o firma si in toata aceasta perioada nu am semnat niciodata un stat de plata,in schimb primeam niste fluturasi cam unul la 6 luni si am ... (vezi toată discuția)
Bonurile de masa adi71stefan adi71stefan este legal sau corect sa opresti contravaloarea bonurilor de masa din venitul net realizat de catre salariat ? este prima data cand mi se intampla asa ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz Cristina urloiu Cristina urloiu Mi am declarat demisia cu preaviz dar mi s a oprit din salariu (bonusul lunar ;care la noi se acorda cu 2 luni in urma ).specific ca in durata preavizului am ... (vezi toată discuția)