avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... constructia unui balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

constructia unui balcon

Am mare nevoie de o informatie. Va rog, daca puteti sa ma ajutati.....
Sunt proprietara unui apartament situat la etajul I al unui bloc. Vecinul de la parter si-a construit un balcon sub balconul meu, dar mult mai mare si intainzandu-se si in dreptul geamului de la bucatarie (unde eu nu am balcon). S-a creat astfel un soi de terasa. Se poate sa aiba autorizatie, nu stiu exact!
Poblema este ca e foarte usor de urcat pe aceasta terasa si de patruns astfel in apartament. Intr-o seara aveam geamul de la bucatarie deschis, eram singura acasa (eram in baie), iar sotul meu era iesit cu cainele la plimbare. Pe geam a patruns un individ, a furat telefoanele, etc...si a fugit.
Intrebarea mea este: exista o cale legala de a-l obliga pe vecin sa-si desfiinteze balconul sau de a-l face sa si-l construiasca la dimensiunile balcoanelor care au fost de la inceput in proiectul blocului? Multumesc
Rugaminte pentru BodeaLex: folositi litere mici; textul se citeste mai usor.
Pentru Scoby Doo: Internetul e la dispozitia oricui !
mai Lex, mai, ...vezi ca nu era bun cu majuscule!!!:))
maiam, alex si-a dat seama ca nu-i treaba buna cu majusculele :-/astea si incepind de azi...si-a revenit!:))
~ Conținut șters la cerere ~
bai Scuby, tu crezi ca poti sa-ti faci balcon fara autorizatie?
Ia incearca sa vezi cum incepm sa curga amenzile de cand te apuci de fundatie:))

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie balcon - modalitati de contestare andreea.a andreea.a Locuiesc la etajul I al unui bloc. Individul de la parter si-a construit, in urma cu aproximativ 15 ani, un balcon de-a lungul intregii bucatarii si ... (vezi toată discuția)
Acord vecin pentru construire locuinta 2nuci 2nuci Vreau sa imi construiesc pe terenul meu un imobil p+2+m. Am obtinut autorizatia de construire si am o mica mare nelamurire! Am un acord de la vecinul meu, ... (vezi toată discuția)
Scara construita la pater ShadowElf ShadowElf Buna ziua, O intrebare legata de \"o scara construita la partierul unui bloc\". In urma cu aproximativ 7 ani apartamentul unde stau a fost spatiu comercial, ... (vezi toată discuția)